BG
Издателство "ДИ ПИ ЕМ ЕООД" - Служение Дерек Принс България

РАДИО АРХИВ MP3

  Радиопрограмата озаглавена "Ключове за успешен живот", продуцирана от издателство „ДИ ПИ ЕМ“ ЕООД беше включена в рамките на радиопредаването "Отвътре" и се излъчваше по радио „Експрес“ и радио "Нет" всяка събота от 9 до 10 часа сутринта в продължение на една година. Поради големия интерес към нея ви предлагаме безплатно архив на всички предавания в MP3 формат по теми. Постарали сме се да ви дадем най-доброто от огромното наследство, което ни остави автора и библейски учител Дерек Принс в две рубрики: "Ключове за успешен живот" и "Мъдрост, която не преминава".

  В рубриката "Ключове за успешен живот" в момента можете да чуете и свалите записи от поредиците "ГОРЧИВИТЕ ВОДИ НА ЖИВОТА" И "СИГУРНОСТ В БОЖИЯ ИЗБОР" 

Подкатегории

ГОРЧИВИТЕ ВОДИ НА ЖИВОТА

 В тази поредица авторът Деек Принс обяснява това, което Бог цели в изпитанията ни и как правилно да реагираме в тях. Оплакването няма да ни доведе до

нищо, но търпението с вяра ще ни донесе едно по-дълбоко откровение за Самия Бог. Във всякo разочарование, с което с сблъскваме, Бог иска да види определена реакция от наша страна. Наша е отговорността да изберем как да откликнем. В тази поредица ще научите как Библията описва реакцията на Божия народ към разочарованието и как Бог им отговори.

1.Горчивият извор

2. Откровението, което получаваме при горчивия извор

3. Господ Нашият Изцелител

 4. 4. 4  4. Смърт преди възкресение

СИГУРНОСТ В БОЖИЯ ИЗБОР

В тази поредица ще научите как разбирането ни на Божия вече план за нашия живот ще ни осовободи от безпокойството и собствените ни

безполезни усилия за оцеляване. Той е разкрит в седем седем етапа на последователност.

«1»